Voorwaarden

 

Organisatie
Het 4e Landelijk Congres Ouderschapskennis is ontwikkeld door José Koster onder auspiciën van tijdschrift Ouderschapskennis. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom te Amsterdam.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op 26 juni 2018 in congrescentrum Aristo te Amsterdam. Adres: Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam, www.aristo.nl.
 
Inschrijvingsvoorwaarden
Deelname aan dit congres bedraagt €345,00 excl. BTW, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en een factuur voor de betaling van deelnamekosten.
 
Kortingsregelingen
EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen ruim 10% korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 15 januari 2018 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname.
Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting.
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Abonneekortingenabonnees van het blad Ouderschapskennis ontvangen € 50,- korting op de deelnameprijs. Abonnees van SoziO-SPH/PIP ontvangen €30,- korting op de deelnameprijs. 
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, deze hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 
Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

 

Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij u naar www.logacom.nl.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 12 juni2018 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 12 juni en 19 juni 2018 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 19 juni 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
Programmaontwikkeling
Kirsten Knobbe-Posthuma, Logacom BV
k.knobbe@logacom.nl

Congresorganisatie
Charlotte Koelmans, Logacom BV
c.koelmans@logacom.nl

Nadere informatie
Logacom BV
Spaklerweg 79-81
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam-Zuidoost
T 020-3203364